joi, 10 ianuarie 2008

Basescu e cam ipocrit

Ma plimbam eu asa pe site-ul administratiei prezidentiale si am gasit invitatia lui Basescu adresata lui Tariceanu, care suna cam asa:

"COMUNICAT DE PRESĂ
(09 ianuarie 2008)

REF: Declaraţia purtătorului de cuvânt al Preşedintelui României, Valeriu Turcan

Preşedintele României, Traian Băsescu, îşi exprimă regretul pentru faptul că nu a fost consultat de Primul ministru la desemnarea doamnei Norica Nicolai la funcţia de ministru al Justiţiei.

De asemenea, şeful statului regretă faptul că nici ulterior Primul ministru nu a dorit ca, împreună cu Preşedintele, să găsească o soluţie care să dea un plus de credibilitate actului de justiţie din România.

Pentru a debloca situaţia creată la Ministerul Justiţiei, preşedintele României i-a trimis o scrisoare Primului ministru, prin care îl invită la o discuţie pe această temă joi, 10 ianuarie a.c, ora 18.30.

Valeriu Turcan,
Purtător de cuvânt al Preşedintelui României

Departamentul de Comunicare Publică
09 Ianuarie 2008"

Deci domnul Basescu il invita pe Tariceanu pentru o discutie la Cotroceni, astazi, la ora 18.30. Eu i-as fi zis lui Turcan, in locul domnului Presedinte: "Bai, sa treci in agenda ca ma vad cu Tariceanu la 6 jumatate seara"

Buuuuun.

Mai apoi, ma uit pe programul zilei de 10 ianuarie:

"ANUNŢ DE PRESĂ
(09 ianuarie 2008)

Programul preşedintelui României, Traian Băsescu, joi, 10 ianuarie a.c.:

• Ora 10.00 – Participare la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii (Loc de desfăşurare: Sediul CSM).

Departamentul de Comunicare Publică
09 Ianuarie 2008"

Punct.

Si Tariceanu? Nema Tariceanu.

Deci intalnirea nu va avea loc, din punctul de vedere al Presedintelui. Si atunci de ce a mai convocat-o? Ca sa arunce mingea in terenul lui Tariceanu si, ca in tenis, toata lumea sa nu se mai uite la el, ci sa urmeareasca aceasta minge?

Ipocrizia sta cu regele la masa.

Niciun comentariu: